torsdag 16 december 2010

Kväll på Ko LantaSitter här utanför vår bungaloow och njuter av den sista kvällen här på Ko Lanta. Vi har verkligen trivts här. Mycket svenskar, familjär stämning och ett litet mysigt hotellområde. Bättre kan det nog inte bli, det märks även att det kommer mer folk till ön, loven närmar sig. I dag har vi tyvärr missat den snorkeltur vi bokat oss på eftersom lilleman inte varit helt kry i magen efter sin feber. Nu är det mycket bättre och så här i efter hand hade vi nog kunnat resa men vi får sorkla på nästa ställe. Kao Lak! Vi tar färjan dit i morgon bitti . I kväll har vi ätit Thai banana pancake, bara ett måste, mycket gott med chokladsås till. Vi har lekt i sanden badat mycket, hunnit läsa en sida också, dock ingen virkning. Kanske på nästa ställe.

3 kommentarer:

4U2! sa...

Härligt!

Nettan sa...

Ni ser ut att ha det helt underbart! Hoppas lillkillen mår bättre. Här snöar och blåser det. Burr! Skönt att sitta inne och sticka och virka.

Anonym sa...

Hej hela familjen Harrsjö! Ser ut som attt ni har det heeeelt underbart! Hoppas Elias mår bättre! Här rullar det på som vanligt! Slappar i tv soffan ikväll (lördag) barnen har slagit in julklappar till kusinerna idag! Alva var hos Gustav i går och lekte och dom båda läääängtar efter Tilda! Ha nu det så skönt så ses vi på lek och fika när ni kommit hem! Kram från Undbergs

Related Posts with Thumbnails