onsdag 8 december 2010

Ko LantaJa då var vi här på vårt andra resmål KoLanta. Vackert och otroligt lugnt, massor med svenskar. Hotellet kallas visst för svenskhotellet och visst en och annan dansk finns det också! Dagen har varit mycket skön, poolbad och lek. Barnen leker sig trötta och likaså blir mor och far! Myggen är det jobbigaste just nu, snadloppor biter oss också men vi har införskaffat myggmedel och vi hoppas på det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ni ser ut att ha det skönt med sol och bad och jag såg att Tilda kunde simmma.Vad duktig du är och ha det så skönt i vattnet.Elias får väl vänta ett tag tills han lär sig. Hemma är det kallt men soligt och Gandalf hälsar så gott.
Kramar till er alla farfar o farmor

Anonym sa...

Hej goa ni!! Till skillnad från oss häruppe tar ni inte på er ALLA kläder ni äger PÅ SAMMA GÅNG för att stå emot kylan.... Lyllos!! Hälften av alla vi känner är i Thailand just nu känns det som. Saknar er alla! Super att kunna se vad ni gör och följa er på er semester. Simma lugnt!Pussar från Luleå!

Anonym sa...

Hejsan!
Här sitter vi i vinterkylan och har ätit middag tillsammans med familjen Jansson-Drevemo och har det bara bra I morgon ska jag gå med farmor Maj till kyrkan och äta julbord och sen gå på luciakonsert. Ha det så bra i värmen. Kramar från oss alla

Anonym sa...

Fint ni ser ut att ha det. Dessa myggor, jobbiga. Mycket myggmedel brukar funka men ibland liksom struntar dom i att man har det på sig, speciellt på mig och Tuva-Li, vi såg förskräckliga ut.

Marknaderna är jättekul. Finns massor med kul saker.

Massa kramar cicci

Anonym sa...

Hej på er! Här är det myggfritt men vi avundas er ändå. Sven och Hjördis har hämtat Gandalf så nu får han roa sig i stan tills ni kommer hem.Ni får ha det så skönt i solen och det varma vattnet hälsar farmor och farfar.

Related Posts with Thumbnails