torsdag 23 december 2010

God Jul!!

Ni som trodde vi skulle missa julpyntet, kolla in här på vårt hotell!!
Virkkompis på stranden, detts ska bli en mössa!

Naglar målas!


På väg till White sand beach
En strandbarHär har vi det fortsatt bra! Magsjuka har ju följt oss lite men gasnka snabba återhämtningar gör att det är bra 'ndå. Sen senast har vi varit på White sand beach, en fantastisk strand med skönt lugn. Vi har ju shoppat endel förstås lite julklappar. Tomten kommer faktiskt till Thailand också, han hinner det., ska bli spännande i morgon när barnen hittar paket på verandan utanför vårt rum. Vi har hittat vänner här också och trivs lika bra här, en lite fartigare atmosfär här med nära till centrum och shopping. Vi har bokat in julaftonskvällen på en fin liten restaurang på stranden där det ska serveras god mat och lite underhållning. tema rött så vi hat köpt ny klänning till stumpan.

4 kommentarer:

ake sa...

GOOOOD JUUUUL önskar Åke o Yvonne

Nettan sa...

Ha en trevlig jul!

Anonym sa...

GOD JUL och skönt att höra att Tilda är bättre. Vi får se om jultomten kommer till oss också. Vi hoppas. Hoppas Tilda och Elias får många klappar av tomten på Thailand. Vi grillar revbensspjäll nu och ska göra en jansson till kvällen och se på uppsittarkväll med Lotta.
Kramar till er alla och ha en skön jul med god mat mm från mormor och morfar

Anonym sa...

Hej på er! Tänk att tomten även hittar till er. Han hinner verkligen med mycket.;-) Här är allt bra. Idag har vi varit med Karin och lunchat och tittat på levande julkalendern i 15 minus. Lite kallt att sitta still så länge, men vad gör man inte. ;-) Sen har Andreas slängt ihop lite julmat. Janssons, köttbullar, prinskorv, röbetssallad, ägg och grilljerat skinka. Självklart blev det julmust till det. Mysigt med ett eget litet julbord så här kvällen innan. Nu är det dags att snart slå in de sista julklapparna och lägga under granen. Bara nu tjejerna vill somna snart. Det är inte lätt att somna när man längtar tills det förhoppningsvis varit någon tomte och lagt paket under granen. ;-)

Vi önskar er en härlig jul och vi kommer sakna er imorgon. Stora julkramar från fam. Jansson/Harrsjö

Related Posts with Thumbnails