onsdag 30 maj 2012

Fin fina hårsnoddar!

Då är det läge för hårspännen och hårsnoddar! Lite vitt och lite rosa, lite blått och lite gult! Men mest rosa och vitt!! Ja hemma på bordet ser det ut så här när vi donar hårgrejer till skolavslutning och midsommar! Kul är det och allra bästa dottern är ju med på ett hörn!!

lördag 26 maj 2012

Grytunderlägg!

Virkar grytunderlägg till sommarens grillfester! Ja de ska tovas i tvättmaskinen innan ! 40 grader! Det är Drops eskimå virknål 10. Marinblå är min nya favorit! De andra i saphirmix och cerise rosa.

torsdag 24 maj 2012

Glasspengabörs!!

Nu är det börsarnas säsong ! Bra med en liten börs till glasspengar eller kanske husvagnsnyckeln! Denna brun med ljusrosa blomma och dragkedja. Har gjort andra färger som ska säljas på marknad snart.

torsdag 17 maj 2012

Grytlappar!!

Får så fina minnen från mormor och morfars sommarstuga när jag virkar dessa underbara grytlappar. "Praktiska att ha- roliga att göra- fina att titta på" som det står på Drops hemsida där jag hittade mönstret .

tisdag 15 maj 2012

Fina tjejen!

Ny mössa till lillskrutt , virkad i Drops cotton light. Röd och en kant med cerise rosa runt. Blomman har en liten blomknapp i mitten. Vår fina tjej!!! Lite drygt 3 månader nu!! Har förresten fått rysligt ryggskott så lite virktid liggandes i soffan blir det allt. Men fy vad ont det gör:(

lördag 12 maj 2012

Uggleväska!

Nu har jag gjort en uggleväska, eget mönster men inspirerad av väskor från Etsy och en bild och mönster från http://lovethebluebird.blogspot.se Virkad i Paris från Drops , jag tog dubbelt garn . Jag köpte massor med garn och skulle väl göra små convers skor men nu blir det fler uggleväskor istället . Lätt att göra och kul när resultatet blir så bra:)

onsdag 9 maj 2012

Babymössor

Har virkat lite denna regniga morgon, har haft ont i ryggen några dagar så jag har hunnit virka lite mer! Cotton light virknål 4 stolpar hela vägen. Stl 0-3 mån Blev fint med tofs tycker jag. Jag fick användning av mina knappar jag köpte billigt på syfestivalen . Gjorde en mössa i Paris från Drops men den blev inte lika bra, lite för hård. Jag ska göra väskor av det garnet i stället!

måndag 7 maj 2012

Princessbakelser!!

Jag har gjort fler bakelser, ska med till vår marknad 2 juni i Valla ! Grannbyn! Virkade i Tilda utifrån mönster på en princesstårta jag bara gjort om lite. Bladen är 8 luftmaskor, vänd arbetet, virka: en fm i andra maskan från nålen. Sen en hst, 1 st, 1 dst, 1 st, 1 hst, en fm och klipp av och fäst tråden!

lördag 5 maj 2012

Finaste filten!

Den här filten hittade jag härom dagen hemma hos min mamma o pappa. Den är sen jag var liten. Mamma virkade den då, fin i finaste gul, . Ska fråga om jag får den att ha i vagnen i sommar!
Related Posts with Thumbnails