fredag 28 oktober 2011

Vanteprojektet!

Vantar till tjejklubben!




Jag har haft ett härligt vantprojekt på gång en längre tid, det tar ett tag att virka 26 st vantar!! En tjejklubb här hemma har beställt dessa vantar ochjag tror de blev nöjda! Men vad kul det varit att virka just dessa vantar, mönstret är från Drops och garnet är Nepal. Sen har jag sytt märken med datasymaskin och satt dit, tycker själv det blev jättesnyggt. Panen var att brodera dit bokstäver och siffror men det blev för klumpigt och svårt, även om jag till slut lärde mig att virkbrodera, brodera med virknål. Kanske jag gör det på andra vantpar som ska säljas på julmarknaden. Jag ska virka några till, har inte fått nog ännu. Bäst att passa på medans mönstret sitter!!

torsdag 20 oktober 2011

Mössor till Hökärrs Julmarknad i Näshulta!

Mössor i finaste ullgarn! De är sååå sköna, ska säljas på Hökärrs julmarknad i Näsulta!
Rosa nyanser!


Och fler blir det!!Har köpt garn till flera olika färger!



Nu börjar det fyllas på i skåpet med mössor och diverse annat som ska säljas på julmarknaden i Näshulta, Hörkärrs magasin den 2-3 december. Ska bli jättekul!

fredag 7 oktober 2011

Blommor i granen till jul!




































Blommorna formade av tovat snöre, först virkade i Eskimo, ullgarn med virknål 10. Sen klippt i bitar som formas till en blomma, smyckas sen med pärlor, paljetter, hjärtan, silverblommor osv. Tror dessa kan bli jättefina i granen i jul! Dessa roas, röda och vita men jag tror jag ska göra grå, gröna och blå också!

onsdag 5 oktober 2011

Fina Tjejer!



Se så fina tjejer med mössor som jag virkat! En kund visade detta kort och jag kan inte låta bli att visa er!! Så söta! Mössorna virkade efter mönster på bloggen och i garnet Nepal från Drops.

söndag 2 oktober 2011

Nya mobilfodral!










Nu en vintrigare modell på mobilfodral! Virkade i Eskimo, Drops, virknål 10 sen tvättade i tvättmaskinen- Blommorna har jag format av en lång virkad tråd som jag också tovat i maskinen. Just dessa är i vanlig "liten" mobilfodral storlek men jag ska göra i I-Phone stl också.







Related Posts with Thumbnails